Szemet gyönyörködtető a “miskolci tenger” és a félig befagyott Fátyol-vízesés is

Megosztás

A téli időszaknak is vannak egészen gyönyörűen elkapott képei, néha a köd, néha pedig a befagyott vízesések hoznak számunkra igazi élményt. Ebből hoztunk most egy kis csokorral.

Januárban a növény- és állatvilág nagy része alszik, illetve teljesen passzív. Ám a városban és a természetben készített fotók is remek élményt nyújthatnak. Miskolc és a Bükk ebben megunhatatlan élményforrást jelent.

Gábor például Miskolcon készített egy egészen különleges fotót. “Már Miskolcnak is van tengere?” A fénykép az Avasról a Tokaj hegy felé nézve készült és valóban olyan, mintha egy tengerparton lennénk. (ez a cikk borítóképe is)

De más szépségeket is találunk január közepén, itt van például a Bükk, ahol hazánk egyik leggyönyörűbb természeti képződménye, a Fátyol-vízesés is található Szilvásvárad mellett. Amikor bővizű, egészen gyönyörű tud lenni, de befagyva, vagy részben befagyva még annál is jobban. Íme két kép, az első a Sebesvíz, a második a Fátyol-vízesés. Mindkettő a Bükkben található, természetesen.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek